Paulissen Bakkerijen Missie & visie

Onze identiteit, wie wij zijn, wat we doen en waar we samen voor staan, is beschreven en terug te vinden in de missie. In de visie is te lezen wat onze ambities zijn voor de toekomst, om ook op de lange termijn als organisatie succesvol te blijven.

Missie Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen is een echte Maastrichtse bakker waar met liefde voor het vak dagelijks vers brood, vlaai en banket wordt gemaakt voor onze diverse winkels in Zuid Limburg. Onze belangrijkste stakeholders zijn onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers. Als familiebedrijf is de hoge mate van betrokkenheid, bevlogenheid en flexibiliteit van onze medewerkers kenmerkend. Paulissen Bakkerijen heeft als primair doel het verkopen van kwalitatief hoogwaardige, zelf gemaakte producten. Een scherpe prijs- kwaliteitverhouding, constante kwaliteit en dagelijks nieuwe acties staan bij ons voorop. Hierdoor zijn wij voor iedereen een aantrekkelijke, lokale, dus altijd goed bereikbare bakker.

Visie Paulissen Bakkerijen

Paulissen Bakkerijen wil als organisatie bekend staan als de herkenbare, toegankelijke en altijd vriendelijke Maastrichtse bakker in de buurt, waar versheid, scherpe prijzen, de juiste prijs- kwaliteit verhouding en acties een vanzelfsprekendheid zijn. Wij willen voortdurend in beweging blijven. Ons toekomstperspectief is dan ook altijd gericht op groei en het benutten van nieuwe commerciƫle kansen, waarbij wij onze oorsprong als familiebedrijf en de passie voor het bakkersambacht nooit uit het oog verliezen. Dit gedachtegoed vertaalt zich in betrokken en bevlogen medewerkers met liefde voor het vak, een kritische kijk op hun eigen ontwikkeling en een groot aanpassingsvermogen.