Bakker gezocht! 15 juni 2017

15 juni 2017

Ter uitbreiding van onze vlaai- en banketafdeling in Heer zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van bakker. Interesse gewekt? Lees dan snel verder...

 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van deze fulltime functie zijn:

 • Zelfstandig verrichten van alle reguliere en daarmee samenhangende werkzaamheden m.b.t. de voorbereiding van de vlaai- en banketproductie;
• Zelfstandig verrichten van werkzaamheden rondom portionering en bereiding; bereiding van vullingen en garneringen; bewaken en bijstellen van het bereidingsproces middels controle; verrichten van handmatige werkzaamheden (vullen, opspuiten, garneren, glaceren, decoreren); assisteren bij het snijden en verpakken van producten.  
• Zelfstandig instellen van oven(condities) en plaatsen van ovenwagens; bewaken en bijregelen van het bakproces; legen van ovens en het controleren van het eindproduct (smaak, kleur, geur en vorm); 
• Zelfstandig controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden; signaleren van knelpunten en doen van verbetervoorstellen; zelfstandig bijstellen van vaste parameters op basis van vakkennis, ervaring en kwaliteitsnormen.
• Schoonmaken van de werkomgeving, gebruikte apparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen; scheiden en afvoeren van afval; assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen en gereed product (ook diepvries).
 

Ben jij onze nieuwe bakker? Beschik je over een gezonde dosis leergierigheid én heb je de juiste motivatie in huis om door te groeien tot allround bakker? Ga naar http://paulissenbakkerijen.nl/solliciteren, stuur ons je motivatie en CV en we spreken elkaar snel! 

Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Bas Dizij via telefoonnummer 06-17838775 of per mail via bas@paulissenbakkerijen.nl.