Verkoopmedewerkers gezocht!

2 november 2017

Verkoopmedewerker
(parttime 20 tot 30 uren per week)


Bakkerij Paulissen is een echte Maastrichtse bakker met 9 verkooppunten en een groot aantal zakelijke klanten in én om Maastricht. Met ons team van in totaal 100 medewerkers zijn wij voortdurend in beweging en richten wij ons op het verder (door)ontwikkelen en het benutten van commerciële kansen. Momenteel zijn wij binnen de verkoopfilialen op zoek naar kandidaten voor de functie van Verkoopmedewerker.


Over de functie:
De verkoopmedewerker werkt in een of meerdere verkoopfilialen waar brood-, en banketproducten en belegde broodjes worden verkocht. Als verkoopmedewerker ben je de gastvrouw van het filiaal en staat klantvriendelijkheid voorop.

 
De voornaamste taken en verantwoordelijkheden van deze functie zijn:
• Opnemen van bestellingen; beantwoorden van klantvragen; uitserveren van bestellingen aan tafel of aan de counter.
• Zorgdragen voor een correcte presentatie van producten; ontvangen van aangeleverde goederen; uitpakken en prijzen van producten; klanten en minder ervaren collega’s informeren over de kern van het vak.
• Het opmaken van de afrekenstaat; controle en opbergen/afstorten van geld op voorgeschreven wijze;
• Opruimen en schoonmaken van werk-, opslag-, en winkelruimte.


Functie vereisten:
MBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 2 jaar relevante verkoopervaring, bij voorkeur binnen de bakkerijbranche. Klantgerichtheid, oog voor detail, leergierigheid en een flexibele inzetbaarheid zijn binnen deze functie van groot belang.


Arbeidsvoorwaarden:
Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Het dienstverband zal in beginsel voor bepaalde tijd worden overeengekomen.


Is jouw toekomst ook gericht op ontwikkeling en het benutten van nieuwe kansen? Ben je klantgericht, commercieel en flexibel en kun je ons met jouw enthousiasme en motivatie hiervan overtuigen? Laat dan je sollicitatie achter via onze website www.paulissenbakkerijen.nl.  Voor meer informatie over de vacature kan contact worden opngenomen met Bas Dizij, via tel. nr. 06 - 17838775