Ondernemende rijzende ster gezocht... 8 februari 2018

8 februari 2018

Over ons: Bakkerij Paulissen is een echte Maastrichtse bakker, met op dit moment 7 verkooppunten in én om Maastricht. Binnen onze organisatie zijn ruim 95 medewerkers werkzaam. In 2017 is de nieuwe generatie van familie Paulissen officieel toegetreden tot de organisatie en zien wij vol energie de toekomst tegemoet. Ons doel is erop gericht om samen de organisatie tot een onderscheidende bakkerij in de regio te maken én te houden. Hiervoor staat plezier in het werk, vertrouwen in elkaar en kennis van producten hoog in het vaandel. Graag zouden wij ons verkoopteam willen uitbreiden met nieuwe collega’s voor de functie van Filiaalleider.

Over de functie: De filiaalleider leidt de dagelijkse gang van zaken van een van de winkels van Bakkerij Paulissen waar brood- en banketproducten worden verkocht en waar in veel gevallen vaak ook sprake is van een lunchroom waar onder meer verse belegde broodjes en diverse soorten vlaai worden geserveerd. De filiaalleider geeft formeel leiding aan 4 tot 6 (parttime) medewerkers en is eindverantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen van het filiaal.

Taken en verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor de commerciële en operationele gang van zaken; sturen op omzet,  winkelresultaat, bezetting, budget en kennis van de markt.

Verantwoordelijk voor de presentatie van de winkel en het optimaliseren van de verkopen; toewijzen van werkzaamheden en toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden.
Verzorgen van de voorraadopnames, inschatten van de te verwachten afzet, verantwoordelijk voor de juistheid van opgestelde bestellijsten en bestellingen aan leveranciers.
Signaleren van knelpunten in de operationele bedrijfsvoering; actief doen van voorstellen voor lokale acties en verbetering van werkprocessen; leveren van een actieve bijdrage aan de uitwerking en doorvoering van verbeteringen in de bedrijfsvoering.
Opstellen van werkroosters; deelnemen aan de selectieprocedure van nieuw personeel; zorgdragen voor het (laten) opleiden en inwerken van medewerkers; verantwoordelijk voor het tijdig voeren en vastleggen van functionerings-, voortgangs-, en beoordelingsgesprekken conform de procedures van Bakkerij Paulissen.
Vastleggen en documenteren van verbruiken, bestellingen en manco’s; bijhouden en rapporteren van afzet-, kosten-, en urengegevens; eindverantwoordelijk voor een correct opgemaakte kas staat.

Functie vereisten: Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met relevante werkervaring. Kennis van administratieve processen en (computer)systemen. Oog voor detail, een opgewekt en vrolijk humeur, goede communicatieve en sociale vaardigheden en een flexibele inzetbaarheid zijn voor ons van groot belang.

Arbeidsvoorwaarden: Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Het dienstverband zal in beginsel voor bepaalde tijd worden overeengekomen.

Reageren: Geloof jij ook in de kracht van samenwerking en het benutten van nieuwe kansen? Ben je ambitieus, doelgericht, flexibel, altijd goed gehumeurd en kun je ons met jouw enthousiasme en motivatie hiervan overtuigen? Laat dan je sollicitatie achter via https://paulissenbakkerijen.nl/solliciteren.