Hoeg bezeuk! 18 februari 2014

18 februari 2014

Zaterdagmiddag 17 februari bezocht de stadsprins van Maastricht, d'n hoege hoeglöstigheid Henri I, ons filiaal in Maastricht - Malberg. Die dag werden een drietal  werknemers in het zonnetje gezet en gedecoreerd door de prins.

Sandra Quadvlieg en Elly Hollanders, beiden als verkoopmedewerkster reeds 2 x 11 jaar werkzaam binnen onze organisatie en Carl Kersten, als langst in dienst zijnde broodbakker sinds wij in 2003 zelf zijn gaan produceren. Dit jaar dus in zijn 11e jaar als bakker bij onze organisatie.

Uiteraard hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt om onze prins een aantal ‘zweretege vingers’ aan te bieden. Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers heeft dit jaar gekozen voor het uitroepthema "De zweretege vinger". Deze lekkernij wordt in de aanloop naar carnaval in onze winkels verkocht.
Deze met feuilletédeeg (roomboter korstdeeg) gemaakte hoorntjes zijn gevuld met gele room en afgewerkt met een toef slagroom en een partje mandarijn. De naam zweretege vinger is afgeleid uit de gelijkenis met een zwerende (de gele room lijkt op de pus) vinger (het hoorntje lijkt op een dikker wordende vinger).

Op de website van de Tempeleers (http://www.tempeleers.nl/nl-ms/1/44/fotobeuk.aspx?y=2014">http://www.tempeleers.nl/nl-ms/1/44/fotobeuk.aspx?y=2014) zijn de foto's van het bezoek geplaatst onder Fotobeuk - Bezeuk Bekkerij Paulissen 15-02-2014.