Paulissen Bakkerijen zoekt (aankomend) Filiaalleiders 25 augustus 2014

25 augustus 2014

De sollicitatietermijn van onderstaande vacature is per 20 september 2014 afgesloten. U kunt eventueel ons digitale sollicitatieformulier invullen op http://www.paulissenbakkerijen.nl/solliciteren">www.paulissenbakkerijen.nl/solliciteren.


Over ons
Paulissen Bakkerijen is een echte Maastrichtse bakker, met op dit moment 9 verkooppunten in én om Maastricht. Binnen onze organisatie zijn ruim 75 medewerkers werkzaam. Wij willen voortdurend in beweging blijven. Ons toekomstperspectief is dan ook gericht op ontwikkeling en het benutten van nieuwe commerciële kansen. Momenteel zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Filiaalleider óf kandidaten die de ambitie hebben om deze functie op termijn in te vullen.


Over de functie
Algemeen:
De filiaalleider leidt de dagelijkse gang van zaken van een van de winkels van Paulissen Bakkerijen waar brood- en banketproducten worden verkocht en waar in enkele gevallen sprake is van een lunchroom waar verse belegde broodjes, broodsnacks en dranken worden bereid en geserveerd. De filiaalleider geeft formeel leiding aan 4 tot 6 (parttime) medewerkers en is eindverantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen van het filiaal.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor de commerciële en operationele gang van zaken; sturen op omzet,  winkelresultaat, bezetting, budget en kennis van de markt.
  • Verantwoordelijk voor de presentatie van de winkel en het optimaliseren van de verkopen; toewijzen van werkzaamheden en toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden.
  • Verzorgen van de voorraadopnames, inschatten van de te verwachten afzet, verantwoordelijk voor de juistheid van opgestelde bestellijsten en bestellingen aan leveranciers.
  • Signaleren van knelpunten in de operationele bedrijfsvoering; actief doen van voorstellen voor lokale acties en verbetering van werkprocessen; leveren van een actieve bijdrage aan de uitwerking en doorvoering van verbeteringen in de bedrijfsvoering.
  • Opstellen van werkroosters; deelnemen aan de selectieprocedure van nieuw personeel; zorgdragen voor het (laten) opleiden en inwerken van medewerkers; verantwoordelijk voor het tijdig voeren en vastleggen van functionerings-, voortgangs-, en beoordelingsgesprekken conform de procedures van Paulissen Bakkerijen.
  • Vastleggen en documenteren van verbruiken, bestellingen en manco’s; bijhouden en rapporteren van afzet-, kosten-, en urengegevens; eindverantwoordelijk voor een correct opgemaakte kas staat.


Functie vereisten
Minimaal MBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 3 jaar verkoop/horeca ervaring (en leidinggevende ervaring). Kennis van administratieve processen en (computer)systemen. Oog voor detail, goede communicatieve eigenschappen en een flexibele inzetbaarheid zijn binnen deze functie van groot belang.


Arbeidsvoorwaarden
Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Het dienstverband zal in beginsel voor bepaalde tijd worden overeengekomen.


Reageren
Is jouw toekomst ook gericht op ontwikkeling en het benutten van nieuwe kansen? Ben je ambitieus, doelgericht en flexibel en kun je ons met jouw enthousiasme en motivatie hiervan overtuigen? Maak dan je persoonlijk profiel aan bij Podium24 via http://www.podium24.nl">www.podium24.nl en solliciteer met een druk op de knop.