Specialiteiten vastelaovend 24 januari 2016

24 januari 2016

Nog maar 2 weken en de vasteloavend barst weer uit in Limburg! Lekker feesten tot Aswoensdag, waarbij ook de innerlijke mens verzorgd dient te worden. Wij zorgen in ierder geval voor 2 specialiteiten die alleen tijdens het carnavalsseizoen worden gemaakt:

  • Tijdens het uitroepen van de nieuwe stadsprins van Maastricht in 2014 op de Markt in Maastricht koos Stadscarnavalsvereniging De Tempeleers het uitroepthema "De zweretege vinger". Deze vergeten lekkernij wordt sinds toen in de aanloop naar carnaval in onze winkels verkocht.
    Het roomboter korstdeeghoortje welk is gevuld met heerlijke bakkersroom is t/m carnavalszondag 7 februari 2016 in de aanbieding per 2 stuks voor € 2,50.

  • Vorig jaar introduceerden wij een geheel nieuw hartig product gebaseerd op een typisch Limburgs ingrediënt. Het zoervleisbruudsje is gemaakt van roomboter korstdeeg en is gevuld met het overheerlijke zuurvlees van Vleeshandel Kusters uit Margraten. Lekker warm uit de oven komt het broodje het best tot z'n recht, maar ook koud is het zoervleisbruudsje niet te versmaden.

    De prijs per stuk is € 1,75 en t/m 7 februari a.s. geldt de speciale prijs van 4 stuks voor € 5,95.