Update bouw nieuwe winkel Stein 8 juli 2016

8 juli 2016

In februari berichtten wij over de voortgang van de bouw van het nieuwe Winkelcentrum Stein. Inmiddels zijn we een paar maanden verder, en zijn alle winkelunits opgeleverd aan de nieuwe huurder(s). Hierbij een update van de bouwwerkzaamheden van ons pand in het hart van het nieuwe winkelcentrum...

Inmiddels is de cementdekvloer gestort en zijn de contouren van de indeling van de winkel zichtbaar; de wanden die de achterruimte, alwaar koel- en vriescellen zijn opgesteld, en de toiletruimten markeren zijn aangebracht. Daarnaast zijn er al zijwanden afgewerkt en is het plafond zwart gespoten.

Momenteel wordt er hard gewerkt om alle elektra- en watervoorzieningen aan te brengen. Vervolgens zal de nieuwe afwerkvloer worden aangebracht. Tenslotte zal de geheel nieuwe inventaris geplaatst kunnen worden.

Benieuwd hoe de winkel eruit komt te zien? Bekijk het filmpje op https://www.facebook.com/Winkelcentrumstein/videos/634902939994716/">https://www.facebook.com/Winkelcentrumstein/videos/634902939994716/ voor een sneak preview!