Vacature Ervaren verkoopmedewerker 9 augustus 2018

9 augustus 2018

Ben óf ken jij onze nieuwe Ervaren verkoopmedewerker?

(20 tot 25 uur per week)

Wij zijn een Maastrichts bakkersbedrijf met een rijke historie. Onze klantenkring bestaat uit zowel particuliere klanten als zakelijke klanten uit voornamelijk de supermarkt- en horecabranche.

Als familiebedrijf is de hoge mate van betrokkenheid, bevlogenheid en flexibiliteit van onze medewerkers kenmerkend. Onze ambitie is om 7 dagen in de week zowel voor de zakelijke als particuliere markt in Zuid-Limburg dé leverancier te zijn van een ruim assortiment aan brood- en banketproducten.

Over de functie

Verkoopmedewerker werkt in één of meerdere verkoopfilialen waar brood-, en banketproducten en belegde broodjes worden verkocht.

De voornaamste taken en verantwoordelijkheden van deze functie zijn:

Opnemen van bestellingen; beantwoorden van klantvragen; uitserveren van bestellingen aan tafel of aan de counter; zorgdragen voor een correcte presentatie van producten; ontvangen van aangeleverde goederen; uitpakken en prijzen van producten; klanten en minder ervaren collega’s informeren over de kern van het vak; maken van bestellingen volgens vaste gegevens en inspelen op en rekening houdend met verwachte bijzonderheden (eigen acties, acties van externe partijen, feestdagen, vakanties, weersomstandigheden); aanslaan van codes; afrekenen van het eindbedrag; afsluiten van de kassa bij einde werkdag; tellen van ontvangen geld en opmaken van de afrekenstaat; controle en opbergen/afstorten van geld op voorgeschreven wijze; opruimen en schoonmaken van werk-, opslag-, en winkelruimte.

Functie vereisten

Minimaal MBO werk- en denkniveau aangevuld met aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur binnen de bakkerijbranche. Minimaal 5 jaar verkoopervaring. Klantgerichtheid, leergierigheid, goede communicatieve eigenschappen en een flexibele inzetbaarheid zijn binnen deze functie van groot belang.

Werktijden

Werktijden zijn van maandag tot en met zondag tussen 07:00 uur en 18:00 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Het dienstverband zal in beginsel voor bepaalde tijd worden overeengekomen.

Reageren

Ben je ambitieus, doelgericht en flexibel en kun je ons met jouw enthousiasme en motivatie hiervan overtuigen? Laat dan je sollicitatie achter via het sollicitatieformulier op http://paulissenbakkerijen.nl/solliciteren . Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Dizij via het mailadres bas@bakkerijpaulissen.nl .