Vacatures nieuwe winkel 21 februari 2014

21 februari 2014

De sollicitatietermijn van onderstaande vacatures is per 17 maart 2014 afgesloten. U kunt eventueel ons digitale sollicitatieformulier invullen op http://www.paulissenbakkerijen.nl/solliciteren">www.paulissenbakkerijen.nl/solliciteren.

Paulissen Bakkerijen opent geheel nieuw filiaal in Winkelcentrum De Leim

In mei zal Paulissen Bakkerijen een bijzondere nieuwe winkel openen in het vernieuwde Winkelcentrum De Leim in Heer Maastricht. Van een traditionele inrichting is in dit filiaal geen sprake meer. Met een instore-bakkerij, zelfbediening en een exclusief aanbod van onder meer handgemaakte spelt- en desembroden, staat de beleving van de klant centraal.
Het filiaal in De Leim zal alle zintuigen doen prikkelen. De geur van vers brood, dat door een ambachtelijke bakker ter plaatse gemaakt en gebakken wordt, een winkeloppervlak van ruim 100 vierkante meter met foto’s van graanvelden en leveranciers uit de streek maakt van een bezoek aan de bakker een heel nieuwe beleving.

Word jij één van onze nieuwe collega’s die wij zoeken?
Met de aankomende opening van inmiddels het 9de filiaal en de toekomstplannen die nog in het verschiet liggen is Paulissen Bakkerijen voortdurend op zoek naar medewerkers die de passie van het bakkers vak met ons willen delen. Onze organisatie biedt mogelijkheden voor functies binnen verschillende vakgebieden, op zowel  uitvoerend als leidinggevend niveau. Zowel in de broodproductie als verkoop. Ook als weekendhulp kun je bij Paulissen Bakkerijen aan de slag.
Voor de personeelswerving werkt Paulissen Bakkerijen samen met Podium24. Als netwerkorganisatie brengen zij ondernemers, werkzoekenden en intermediairs in Maastricht-Heuvelland samen.
Is jouw toekomst ook gericht op ontwikkeling en het benutten van nieuwe kansen? Ben je ambitieus, heb je aantoonbare kennis binnen de branche, ben je flexibel en kun je ons met jouw enthousiasme en motivatie hiervan overtuigen? Kijk dan op de website http://www.podium24.nl">www.podium24.nl voor meer informatie en instructies voor een sollicitatie.